Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar het door ons opgegeven adres zijn voor eigen rekening. Wij kiezen hiervoor omdat het retour zenden van artikelen grote impact heeft op mens en milieu. Wij nodigen je uit om de uitzending 'Op volle retouren' van de VPRO terug te kijken. 

Deze retourkosten verschillen per product:

- voor de kleinere artikelen kost dit gemiddeld 6,95 euro per pakket. Raadpleeg je vervoerder voor het exacte tarief.

- de stoelen en bijzettafels worden getransporteerd met een verhuisbedrijf dat ongeveer 50 euro/m3 rekent. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@dewereldvanmorgen.nl. Wij helpen je dan op weg om dit in gang te zetten.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is op het door ons aangegeven adres.